Fasciabehandling

Har du värk i kroppen? Då är med största sannoliket din fascia involverad oavsett om det beror på tex stelhet, överbelastning, gammal skada eller stress.

Fascia är ett annat ord för bindväv. Fascian är ett nätverk utan början och slut som omsluter och sträcker sig igenom alla vävnader i kroppen. Fascian är väldigt stark men även formbar och anpassar sig till våra rörelsemönster.

Överbelastningar, skador, stress mm. skapar stelhet i fascian vilket då leder till att det blir svårare att röra på sig och värk kan uppstå. Läs mer om Fascia på Atlasbalans hemsida.

Jag jobbar med maskinen Atlasbalans M1 som är optimerad för avancerad och effektiv behandling av fascia, baserat på den senaste anatomiska forskningen.

Genom 400 till 1200 harmoniska pulseringar per minut, sätter maskinen igång vågrörelser som sprids genom fascian likt ringar på vattnet och på så sätt kan stora områden behandlas på kort tid, både brett och djupt.

Fasciabehandling fungerar bäst tillsammans med aktiv fysioterapi. Första gången vi träffas går vi alltid igenom din situation, inspekterar din hållning och ditt rörelsemönster. Efter en bedömning av vad du behöver får du en kortare fasciabehandling.


Första träffen (ca 1 timme) 650kr (from september 700kr)

därefter

Fysioterapi med Fasciabehandling 650kr (from september 700kr)

Bara Fasciabehandling 425kr (from september 475kr)


Vid friskvård tillkommer moms.